Ultrazvočno čiščenje kože

Kaj je to?

Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje. Primeren je predvsem za čiščenje majhnih ogrcev na težko dostopnih mestih. Lahko rečemo, da gre za izpihovanje por brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij.

Namen uporabe

Prav tako se ga lahko uporablja tudi namesto vapozona. Nekateri ljudje imajo občutljivo kožo in ne prenašajo vročine, drugi imajo občutek dušenja, ko jim para piha v obraz. V teh primerih se lahko visokofrekvenčni ultrazvočni čistilec kože uporabi za samostojno čiščenje.

Visokofrekvenčni ultrazvočni čistilec odstrani odmrle celice s povrhnjice, kar bistveno pripomore k hitrejši regeneraciji kože. Zmanjša nežne, manjše gubice, odpravlja videz utrujene kože, izboljša prekrvavitev v koži in jo osveži, zmanjšuje pigmentacijo in razkužuje površino kože.

Primeren je za vse tipe kož, tako za problematično kot zrelo kožo. Je varen, zanesljiv, koža pa po tretmaju ne bo rdeča in razdražena, vendar ravno nasprotno.