Prehranska dopolnila

Hydrocollagen

Temelji na hidroliziranemu morskemu kolagenu iz divjih globokomorskih rib, obogatenemu z aminokislinami.

Ta napitek izboljšuje vlažnost kože, zmanjšuje male gube in preprečuje nastanek globokih. Poleg tega ščiti in neguje sklepe, kosti in hrustanec, vpliva na količino in gostoto las ter strukturo nohtov. Povečuje proizvodnjo kolagena v telesu, učinkovito upočasnuje staranje kože, pomaga pri celjenju ran, kosti, sklepov, kože. Je neprecenljiv vir aminokislin za športnike, ker vpliva na preprečevanje mišičnega stresa.

Priporočamo uživanje 1 do 2 vrečk Hydrocollagena dnevno, najmanj od 3 do 6 mesecev. To je čas, ki je potreben za obnovo celic in s tem doseganje vidnih rezultatov. Stranskih učinkov ni, zato obdobje jemanja Hydrocollagena ni omejeno.

C vitamin

Vitamin C 1000mg je proizveden po tehnologiji počasnega sproščanja. Glavni sestavini sta šipek in bioflavonoidi, ki so zelo dobri antioksidanti.

Vitamin C ima pomembno vlogo pri:

- delovanju imunskega sistema,

- nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob

- zaščiti celice pred oksidativnim stresom.

Ravno tako prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k normalnemu delovanju živčnega sistema, zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Obnavlja reduciranje vitamina E in povečuje absorbcijo železa.

Potrebe po večji količini vit. C se povečajo v primeru terapij kože (kislinske nege , IPL postopki), jemanju zdravil, pri kadilcih, alkoholikih, športnikih, starostnikih, v stanju povečanega stresa, pri okužbah z virusi, prehladih,...

Woman

Preprečuje prezgodnje staranje. Prehransko dopolnilo Woman je namenjeno sodobni aktivni ženski, ohranjanju in vzdrževanju njenega mladostnega videza in energije ter zmanjšanju vpliva dejavnikov prezgodnjega staranja. Formulacija prehranskega dopolnila je prilagojena fiziološkim potrebam ženske v najbolj aktivnem življenskem obdobju. Za prezgodnje staranje je v veliki meri odgovoren vpliv škodljivih dejavnikov iz okolja na vitalne funkcije kože ter neravnovesje in upad fizioloških procesov telesa. Kompleks vitaminov, mineralov in aminokislin v visokih koncentracijah uspešno zmanjšuje vpliv škodljivih zunanjih dejavnikov na kožo, uravnava fiziološke procese, ter tako ohranja vitalnost, mladostni videz in dobro počutje.

Učinek prehranskega dopolnila na kožo:

- obnavlja bariero kože in izboljšuje strukturo zunanje plasti kož

- preprečuje propadanje in spodbuja nastanek kolagena, elastina in hialuronske kisline v koži

- izboljšuje obrambno funkcijo kože

- pospešuje obnovo kože pri aknah

- ščiti pred prostimi radikali in njihovimi negativnimi vplivi na kožo

- zmanjšuje možnost nastanka hiperpigmentacij

- zmanjšuje škodljive vplive UVA in UVB sevanja

- zmanjšuje možnost nastanka alergij kože, sproženih z UV sevanjem

- pomaga pri razpokanih kotičkih ust.

Učinek prehranskega dopolnila na telo:

- zmanjšuje utrujenost in simptome pregorelosti

- zmanjšuje vpliv PMS sindroma in nihanja razpoloženja

- preventiva pri migrenskih glavobolih

- zmanjšuje utrujenosti oči

- zmanjšuje napetost v nogah

- zmanjšuje in preprečuje mišične krče.