Nega proti gubam

Unifying youth serum/ serum za poenotenje polti

Stimulira proizvodnjo kolagena in tako omehča fine linije in gube ter regenerira in osveži utrujeno kožo. Poveča prekrvavitev in limfni pretok.

Zmanjšuje vidne znake razširjenih por, pigmentnih madežev, gub in matira kožo.

Detoxifying youth serum/ Razstrupljevalni serum za boj proti prostim radikalom

Zmanjšuje vidne znake utrujene, puste kože, gube. Serum je namenjen kožam, ki so izpostavljene onesnaženju, kadilcem, ljudem v stresu. Kožo ščiti pred prostimi radikali in pospeši celično obnovo. Serum je mlečna emulzija s pigmenti za osvetlitev polti.

Wrinkle-specific youth serum/ Serum za boj proti gubam

Z vsebnostjo hialuronske kisline zmanjšuje oziroma pomaga zapolniti obstoječe gube, zgladi površino kože in omeji znake staranja.

Firming-specific youth serum/ Serum za učvrstitev

Stimulira celice, katere začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Tako postane koža čvrsta, gladka in bolj napeta. Pomaga omejiti ohlapnost kože, jo napne, učvrsti in vidno privzdigne.

Reconstructive youth serum/ Serum za problikovanje

Nežno ovije kožo in jo intenzivno nahrani. Serum je za tanke, občutljive kože brez sijaja. Vsebuje kompleks vitaminov in omega 3, 6 in 9 maščobne kisline ter svetlinovo in arganovo olje.

Perfect shape youth serum/ Serum za vrat in dekolte

Zmanjšuje povešanje kože v predelu vratu, kjer ponovno pridobi obliko črke V. Zgladi kožo v predelu dekolteja in vratu, ter preprečuje nalaganje maščobnih zalog (podbradek) in pospeši izločanje vode, ki se nakopiči v tkivu. Serum je idealen za uporabo po lifting posegih, saj podaljšuje učinek postopka.

Vitality youth Cream

Zmanjšuje vidne znake utrujenosti, zgladi drobne gubice in izenači polt. Koža zopet zasije. Krema je mehke gelaste strukture in ob nanosu daje občutek svežine. Krema vsebuje peptide, ki pospeši regeneracijo kože in spodbuja antioksidativne obrambne sisteme v njej. Oži pore in uravnava odvečni sebum (daje mat učinek).

Wrinkle - targeting youth cream

Vidno zgladi majhne gubice, ohranja tonus kože in enakomerno polt. Krema se bori proti prostim radikalom in vsebuje peptide za regeneracijo kože.

*Krema lahke teksture, ki se hitro vpije, je namenjena mešanim kožam.

*Bogata krema je s teksturo gostejše emulzije primerna za bolj suhe kože.

Firming youth cream

Vidno zgladi gube in omeji znake upadanja, povešanja kože in zmanjša pigmentacijo. Vsebuje peptide za regeneracijo, spodbuja antioksidativne obrambne sisteme v koži.

*Lahka krema je emulzija, ki se hitro vpije in je namenjena mešanim kožam.

*Bogata krema je mastna in ob nanosu nastane topljiva emulzija. Primerna je za suhe kože.

Restructuring youth cream

Bogata krema s peptidi in vitaminom D se bori proti globokim gubam, povešanju, upadanju kože in starostnim pegam. Krema vsebuje močne antioksidante za boj proti staranju kože ter poveča regeneracijo.

Redensifying youth cream

Za obnovitev sijoče polti, ki je zopet polna vitalnosti in hkrati zmanjšuje vidne znake staranja. Tekstura je gosta in mastna, ki je topljiva ob nanosu. Okrepi zaščitno funkcijo kože, poveča aktivnost maščobnih celic za obnovitev volumna in s tem vidno zmanjša videz gub in napne kožo. Vsebuje peptide in močne antioksidante za boj proti staranju.