Dehidrirana koža

HYDRA INTENSIVE HYDRATING SERUM

Poživitev kože z obstojnim, intezivnim vlažilnim serumom. Formula visoko učinkovitega seruma je mešanica molekule majhne teže hialuronske kisline in preoblikovanih dopolnilnih aktivnih sestavin. Je za vse tipe kože, od dehidrirane do zelo dehidrirane kože.

Dolgoročno delovanje intenzivnega vlažilnega seruma združeno s takošnjim delovanjem vlažilnih krem nudi koži visoko učinkovito vlažilno rešitev. Serum optimizira in vzpodbuja vlaženje in učinkovito delovanje krem.

HYDRA HYDRATING YOUTH CREAM

je kremna testura, podobna balmu. Vsebuje hialuronsko kislino in izvleček jurčka. Primerna je za dehidrirane normalne in suhe kože.

HYDRA HYDRATING COMFORT YOUTH CREAM

je lahka topljiva emulzija, ki se takoj vpije. V trenutku povrne vlago koži, ter vzdržuje mladostni videz. Vsebuje hialuronsko kislino in izvleček jurčka. Primerna je za dehidrirane normalne in mešane kože.

HYDRA - SMOOTHING MASK

Vlažilna gladilna maska, ki vsebuje hialuronsko kislino nemudoma po nanosu daje koži mehkobo. Pustimo jo delovati 15-20 min ali čez noč. Ko jo odstranimo, se elastičnost kože ponovno vzpostavi. Koža je mehkejša in na pogled mlajša. Je za vse dehidrirane kože in kot preventiva proti staranju.