PREDNOSTI FOOTLOGIX LINIJE IZDELKOV


Footlogix izdelki predstavljajo revolucionarno zlitje znanosti in narave in zagotavljajo rešitve, ki popolnoma spremenijo nego vaših stopal. Na kakšen način smo to dosegli:

Dermal Infusion Technology®

Eden največjih problemov nege stopal je gotovo suha koža. Enkratna patentirana tehnologija Patented Dermal Infusion Technology zagotavlja hidracijo, bioaktivne sestavine pa takoj in globoko prodrejo v plasti kože, tako da so spremembe takojšnje in očitne.

Revolucionarna formula – penasta struktura!

S svojo inovativno formulo penaste strukture proizvodi Footlogix vaši koži zagotavljajo vrhunske sestavine, ki se v nekaj sekundah vpijejo v kožo. Vsaka formula je zasnovana za specifične potrebe kože, na površini kože pa ne pušča maščobne plasti. “Preprost nanos – hitro vpijanje"

DD CREAM MOUSSE

krema s penasto strukturo je namenjena nočni negi stopal, z učinkom dvojne zaščite. Krema brez vonja vsebuje bioaktivni izvleček mikro alge spirulina, ki zaradi delovanja encimov deluje antimikrobno. Zaradi učinka celične regeneracije ta bogata pena poživi, navlaži in mehča suho ter občutljivo kožo.

CRACKED HEEL FORMULA za razpokane pete

formula dokazano vlaži in celi razpokano in odebeljeno kožo na peti.

PEELING SKIN FORMULA za nego kože, ki se lušči

formula vsebuje učinkovito antimikrobno sredstvo, pomirja kožo, ki se lušči. Blaži srbenje med prsti na nogah, ki je posledica glivičnih okužb ali atletskega stopala (potenje nog).

ROUGH SKIN FORMULA za nego grobe kože

formula vsebuje učinkovito antimikrobno sredstvo in sredstvo za mehčanje. Pomirja kožo, ki se plasti, blaži razdraženo suho kožo, ki je posledica glivičnih okužb.

VERY DRY SKIN FORMULA ZA ZELO SUHO KOŽO

Krema penaste strukture, namenjena vlaženju in obnavljanju zelo suhe kože. Prodre v globino kože s pomočjo patentirane formule Dermal Infusion Technology.

FOOT DEODORANT SPRAY

razpršilo z oljem čajevca in mentola. Dokazano učinkovito uničuje bakterije, ki povzročajo slab vonj. Formula nevtralizira vonj, hladi kožo ter poskrbi za svež vonj.

SHOE DEODORANT SPRAY

razpršilo za čevlje z oljem čajevca. Učinkovito uniči bakterije v čevljih, poskrbi za svež vonj. Ne poškoduje usnja ali platna.

ANTI- FUNGAL TOE TINCTURA SPRAY antimikrobno razpršilo

formula vsebuje učinkovito antimikrobno sredstvo Clotrimazol, ki deluje preventivno za nego nohtov na nogi, ki so nagnjeni h glivičnim obolenjem. Tinktura je primerna tudi za nego kože med prsti na nogah, za preprečevanje luščenja kože. Tinktura vsebuje olje avokada in Panthenol, ki nohtom povrne zdrav sijaj.