Manikura

Negovalna – oblikovanje nohtov, urejanje obnohtne kožice, nega nohtov z oljem in kremo

Klasična – piling rok, oblikovanje nohtov, urejanje obnohtne kožice, nega nohtov z oljem, kratka masaža rok 

Prestižna – piling rok, oblikovanje nohtov, urejanje obnohtne kožice, nega nohtov z oljem, kratka masaža rok, parafinska obloga

 GEL II MANIKURA

ČUDOVITO UREJENI NOHTI Z VISOKIM SIJAJEM!

Kaj je Gel II manikura?

Gel II® Manicure je permanentni lak, brez osnovne podlage (base). Cilj pri ustvarjanju Gel II® je bil razviti permanentni lak brez topil in nevarnih sestavin. Je ustvarjen za tiste, ki so občutiljivi na gele in lake, ki morajo imeti osnovo (base), vezne kisline in primerje, ki lahko poškodujejo nohte. Gel II® permanentni laki so intenzivne barve, ki se nanašajo hitreje. Nanašamo tanke sloje in barve ostanejo intenzivne dlje časa kot permanentni laki ostalih znamk.  Gel II® je brez topil, vsebuje kalcijevo formulo, katera spodbuja rast nohtov in so le-ti prožnejši in trši. Gel II® zagotavlja nohtu prožnost dlje časa, hkrati pa tesni in ščiti noht. Ta formula prihrani vaš čas in denar pri krajši negi nohtov, podaljša zaščito nohtu in mu ponudi profesionalno nego s kvalitetnim izdelkom.

Za koga je?

Primerna je za stranke z naravnimi nohti, ki si želijo dolgo obstojnih barv, brez krušenja, lahko pa jih nanašamo tudi na umetne nohte. 

Ali škoduje nohtom?

Uporaba in odstranjevanje gela ne uničuje nohtov. Po odstranjevanju vseeno priporočamo uporabo negovalnega olja.

Barvni gel si lahko odstranite tudi doma s posebnim odstranjevalcem in s tehniko, ki je znana pri vseh permanentnih lakih. Traja približno 15-30 minut, odvisno od stanja nohtov in koliko časa so bili pobarvani z gelom. Navodila, kako odstraniti gel doma, dobite pri nas. 

NEGOVALNO OLJE ZA NOHTE

Ali ste vedeli, da avokadino in jojobino olje vplivata na čvrstost in rast naravnih nohtov?

Vsebuje enajst esencialnih naravnih olj, ki vplivajo na prožnost nohta in obnohtne kožice.

LAK LUMOS

Hitrosušeči nadlak in podlak. Suh v 10-12 minutah.

Hitrosušeči nadlak in podlak ustvarjen za uporabo s tradicionalnimi laki za nohte. Suh je  v 10-12 minutah do te mere, da si lahko obujete čevlje po pedikuri! Nanašanje je enostavno in ne vsebuje formaldehida, toluena, DBP-ja, parabenov.

Nanesite LUMOS BOTTOM COAT - podlak, nato poglejte nohte in videli boste, da je podlak že popolnoma suh. S prstom lahko celo pogladite nohte brez da bi jih zapackali. Nato nanesite prvi sloj barvnega laka. Nanesite zadnjo plast barvnega laka ter končajte z nadlakom Lumos Top Coat - vaši nohti bodo suhi v 10-12 minutah.