Peclavus

ANTIMYX TINKTURA ZA GLIVICE

je optimalni zaščitni dejavnik proti glivicam. Pomirja in preprečuje glivice na koži in nohtih. Podpira naravno zaščitno funkcijo kože s komponentami, ki zavirajo nastanek glivic.

KREMA ZA NOGE UREA 10%

Močan učinek takojšne pomoči pri suhi koži. Deluje globinsko in veže vlago zaradi dragocenih olj in izvlečkov alg. Naravno olje iz sadežev rakitovca. Olje vsebuje ogromno antioksidantov, vit. A in E ter omega 7 maščobne kisline, ki kožo ščiti, preprečuje izgubo vlage in jo intenzivno obnavlja. Učinkovita pomoč pri suhih kožah nevrodermitisa in diabetičnih stopalih.

MAZILO ZA RAZPOKANA STOPALA

Mazilo pomaga pri razpokani koži. Uravnava pomanjkanje vlage s sestavinami kot so urea, lanolin, pantenol in bisabolol (komponente eteričnega olja kamilice, ki deluje protivnetno in pomirjajoče). Izredno intenzivno nego je možno povečati z okluzivnim obližem, ki ga namestimo v salonu in ga pustimo delovati 2 do 3 dni, nato ga zamenjamo.

STIK ZA RAGADE

Stik vsebuje bogata olja kot sta ricinusovo in jojoba olje. Vlago veže s pomočjo karitijevega masla in čebeljega voska. Kožo pomirja zaradi vsebnosti sivkinega olja. Regenerira suho kožo in kožo, ki se rada trga. Idealen pripomoček pri ragadah in podobnih kožnih težavah.