AKCIJE IN NOVICE

Kozmetiko lahko v času Covida - 19 naročite preko maila: info@kozmetikasia.si ali pokličete preko telefona: 041243325. Po plačanem predračunu se bom potrudila, da dobite pošiljko po pošti v najkrajšem možnem času.

Kljub temu, da so težki časi za vse nas vam želim, da bi preživeli lepe božične praznike.

V novem letu pa veliko veselja, uspehov in zdravja ter veliko upanja in malih čudežev, ki jih vsi zelo potrebujemo.


Vse lepo v letu 2021!

Najstniška koža

Vem kako je, če ima najstnik težave s kožo, ker imam eno tako tudi sama doma. Že zaradi hormonov, krhke samopodobe in stalne težnje po čim boljšem sprejetju v družbi, je zelo pomembno, da jim pomagamo pri negi kože. Najstniki naj za domačo nego kože ne uporabljajo vseh mogočih preparatov, ki so jih dobili v dar, ampak samo tiste primerne njihovi koži. Katere, jim po posvetu in temeljitem pregledu kože svetujemo v našem kozmetičnem salonu na podlagi desetletja izkušenj in izobraževanj. Do takrat pa naj si vsak večer temeljito očistijo kožo na obrazu s čistilnim mlekom Purity za nečisto kožo ali s Purifying čistilnim gelom. Po uporabi čistilnih sredstev je potrebno na kožo dati Purity tonik, za uravnavanje naravnega pH-a kože, ki je odgovoren za zdravo kožo. Damo ga na vatko in ne izpiramo. Za zaščito in regeneracijo nanesemo še Aktivno kremo.

Zjutraj se kožo umije z vodo in tonizira s tonikom. Koža je nato s kombinacijo čistilnega seruma in kreme s faktorjem pripravljena na vsakodnevne strese ;) S primerno uporabo proizvodov in vsakodnevno rutino, najstnik nima večjih ali nobenih izbruhov aken. Zelo pomembno pa je tudi, da se vsaj 1x mesečno koža globinsko sčisti v salonu. Priporočam nego z aquapeelom, ki je za najstnike zelo dobrodošla iznajdba ;) saj ne boli in je brez klasičnega stiskanja.

NOVA linija za nego oči PRESCRIPTION JEUNESSE™ za opazno mlajši videz vaših oči. Proizvodi za uporabo doma so krema za sijaj, hitri obliži za osvežitev predela okoli oči, korektor za brisanje temnih podočnjakov ter Cryo roll-on proti zabuhlosti.

Več....

Facebook objave: