AKCIJE IN NOVICE

NOVA težko pričakovana dnevna krema s široko spektralno zaščito pred sevanjem sonca UVB, UVA, IR in vidno svetlobo. Zmanjšuje negativne in ohranja pozitivne učinke celotnega sončnega spektra. Hipoalergena formula vsebuje kombinacijo organskih in fizikalnih nealergenih UV filtrov. Kombinacija vitaminov C, E in Q10 koži omogočajo močno antioksidativno zaščito in ravnovesje (homeostazo) v koži. Preprečuje nastanek rdečice in hipopigmentacije, ter ščiti in popravlja foto- poškodbe kože. Vidno zmanjšuje in preprečuje nastanek novih gubic. Koži da mehak, gladek občutek in dolgotrajno navlaženo povrhnjico.

Krema je primera za:

 • kožo nagnjeno k alergijam na sonce

 • občutljivo kožo

 • kožo s poškodovano bariero

 • aknasto kožo in rozaceo

 • atopijski in seboroični dermatitis

 • foto-poškodbe kože

 • koža preizpostavljena soncu

 • koža z vidnimi znaki staranja (hiperpigmentacija, gube, slab tonus,...)

NOVO!!!!

Novi izboljšani Sothysovi pudri za vas so brez silikonov, veliko bolj prekrivni in obstojni. Na voljo je 10 različnih odtenkov:

 • Za svetlo hladenl ten kože, ki hitro pordeči in redko porjavi

 • nevtralen ten pudra je kombinacija toplega in hladnega tena kože

 • topel ten katera hitro porjavi in redko pordeči.

Nega koža doma

Sedaj smo že globoko v zimi in nič še ne kaže na sproščanje ukrepov. Zato je zelo pomembno, da si v tem času, dokler se spet ne vidimo, doma pravilno negujete kožo. Ker smo sedaj vsi zelo podvrženi stresu, je še toliko bolj pomembno, da se veliko gibamo, poskrbimo za zdravo prehrano in imamo kvaliteten spanec.

Zdrava koža se prične že s pravilnim čiščenjem in uporabo čistilnega mleka. Tega je potrebno po nanosu temeljito sprati s kože in nato obvezno uporabiti še tonik, ki koži povrne pravilen pH. Pravilen pH kože poskrbi, da se uravna zaščitni sloj na koži, ki nas varuje pred zunanjimi škodljivimi vplivi. Zato z večkrat dnevnim čiščenjem kože ne gre pretiravati, ker s tem porušimo ravnovesje. Koži lahko odvzamemo pomembne lipide, ki so del zdrave bariere (povrhnjice).

Z dnevno nego poskrbimo, da je koža zaščitena pred škodljivim UV sevanjem, ki je odgovorno za hitrejše staranje. Z nočno nego pa koži povrnemo njen sijaj, spočit videz in regeneracijo. Za vašo kožo poskrbite s pravilno izbiro kozmetike, ki vam odgovarja in je primerna letnemu času. Za kakršne koli podrobne informacije pa sem vam vedno na voljo, da se skupaj odločimo kaj je najbolje za vas :)

Najstniška koža

Vem kako je, če ima najstnik težave s kožo, ker imam eno tako tudi sama doma. Že zaradi hormonov, krhke samopodobe in stalne težnje po čim boljšem sprejetju v družbi, je zelo pomembno, da jim pomagamo pri negi kože. Najstniki naj za domačo nego kože ne uporabljajo vseh mogočih preparatov, ki so jih dobili v dar, ampak samo tiste primerne njihovi koži. Katere, jim po posvetu in temeljitem pregledu kože svetujemo v našem kozmetičnem salonu na podlagi desetletja izkušenj in izobraževanj. Do takrat pa naj si vsak večer temeljito očistijo kožo na obrazu s čistilnim mlekom Purity za nečisto kožo ali s Purifying čistilnim gelom. Po uporabi čistilnih sredstev je potrebno na kožo dati Purity tonik, za uravnavanje naravnega pH-a kože, ki je odgovoren za zdravo kožo. Damo ga na vatko in ne izpiramo. Za zaščito in regeneracijo nanesemo še Aktivno kremo.

Zjutraj se kožo umije z vodo in tonizira s tonikom. Koža je nato s kombinacijo čistilnega seruma in kreme s faktorjem pripravljena na vsakodnevne strese ;) S primerno uporabo proizvodov in vsakodnevno rutino, najstnik nima večjih ali nobenih izbruhov aken. Zelo pomembno pa je tudi, da se vsaj 1x mesečno koža globinsko sčisti v salonu. Priporočam nego z aquapeelom, ki je za najstnike zelo dobrodošla iznajdba ;) saj ne boli in je brez klasičnega stiskanja.

NOVA linija za nego oči PRESCRIPTION JEUNESSE™ za opazno mlajši videz vaših oči. Proizvodi za uporabo doma so krema za sijaj, hitri obliži za osvežitev predela okoli oči, korektor za brisanje temnih podočnjakov ter Cryo roll-on proti zabuhlosti.

Več....

Facebook objave: