NOČNA NEGA KOŽE

NO2CTUELLE DETOX RESURFACING OVERNIGHT CREAM

Razstrupljevalna obnovitvena nočna krema. Pomaga izbrisati vidne znake staranja ter poškodb, ki so posledice zunanjih vplivov (UV žarki, veter, klima...). Po uporabi je koža gladka in žareča, gubice so zglajene, znaki utrujenosti so zmanjšani, mladosten sijaj na koži je obnovljen.

NO2CTUELLE DESTRESSING SLEEPING MASK

Protistresna nočna maska je koncentrirana formula z anti-ageing učinkom, ki posvetli in obnovi kožo. Zjutraj je koža vidno obnovljena in spočita, mladosten videz je povrnjen.

Uporaba: Nanesite jo zvečer na očiščeno kožo obraza in vratu (izogibajte se področja okoli oči). Pustite delovati 10 minut, nato vmasirajte preostanek maske. Maska naj nadomesti kremo, enkrat ali dvakrat na teden.

ENERGIZING NIGHT CREAM

obnavlja kožo, poteze so bolj sveže, sproščene in polne energije. Koža izgleda manj utrujeno in je za vse tipe. Vsebuje sibirski ginseng, glikolno kislino, ki s svojim piling učinkom spodbuja celično obnavljanje, izvleček cvetov sofore, ki spodbujajo izločanje strupov, ki se nalagajo v koži ter riževe fitosterole, ki kožo pomirjajo po celodnevnem stresu.

ENERGIZING BOOSTER SERUM

Serum poveča energijo koži. Preprečuje nastanek in odpravlja nepravilnosti na koži ter ohranja sijočo polt.

RA - REGENERATIVE AMPOULS

Pospeši obnovo tkiva, ki je bila začasno oslabljena zaradi intenzivnih kozmetičnih in estetskih posegov, pomaga obnoviti strukturo kože in povrne čvrstost. Kožo vlaži, mehča in poživlja.