NOČNA NEGA KOŽE

RENOVATIVE NIGHT CREAM

Obnovitvena nočna krema noč za nočjo vidno obnavlja mladost vaše kože. Po stresnem dnevu, se koža regenerira in je zjutraj videti spočita in mlajša. Zaradi prijetnih nežnih arom ima krema aromaterapevtske lastnosti in ustvarja občutek umirjenosti in sproščenosti. Primerna je za vse tipe kož.


RENOVATIVE MICRO - CAPSULES

Obnovitvene mikro kapsule vsebujejo čisti C vitamin. Te edinstvene kapsule so na rastinski osnovi in so 100% biološko razgradljive. Serum ima žametno teksturo. Vsak večer nanesemo na očiščeno kožo obraza in vratu. Noč za nočjo se vaša koža vidno preobrazi zaradi učinkov tega seruma. Koža je bolj sijoča in čvrsta. Zmanjšajo se gube in temne lise.

NO2CTUELLE DESTRESSING SLEEPING MASK

Protistresna nočna maska je koncentrirana formula z anti-ageing učinkom, ki posvetli in obnovi kožo. Zjutraj je koža vidno obnovljena in spočita, mladosten videz je povrnjen.

Uporaba: Nanesite jo zvečer na očiščeno kožo obraza in vratu (izogibajte se področja okoli oči). Pustite delovati 10 minut, nato vmasirajte preostanek maske. Maska naj nadomesti kremo, enkrat ali dvakrat na teden.