Sončna linija

SENSITIVE ZONES PROTECTIVE FACE FLUID SPF 50

Tekoča emulzija brez dišav zagotavlja napredno zaščito vseh občutljivih predelov.

AFTER-SUN ANTI-AGEING TREATMENT

Negovalna formula z nežno in drsečo teksturo, ki kožo ovije v tančico mehkobe in udobja po izpostavljenosti na soncu. Lahko se uporabi kot maska ali kot nočna krema.

PROTECTIVE FLUID FACE AND BODY SPF 20

Vodoodporna, tekoča, mlečna tekstura, ki koži podarja sijoč ten z zaščitnim faktorjem 20. Na voljo v priročni steklenički s pumpico.

PROTECTIVE LOTION FACE AND BODY SPF 30

Izdelek 2 v 1: za obraz in telo. Ščiti vse vrste kože in jim podarja sijoč ten z zaščitnim faktorjem 30.

HAIR AND BODY SHIMMERING OIL

Nemastna formula s karite oljem nahrani kožo in pusti nežen zlat sijaj. Za vse tipe kož.

Uporaba: Pred porabo pretresite. Nanesite na celotno telo ali samo na posamezna področja. Za lase uporabite kot hranilno masko, ki jo pustite na laseh 5 minut pred šamponiranjem ali pa nanesite nekaj kapljic olja na konice pred sušenjem.

AFTER SUN REFRESHING BODY LOTION

Izredno kremast losion v trenutku pomiri in okrepi kožo po sončenju.

FACE AND BODY TANNING ENHANCER

Spodbuja hitrejšo in dalj časa trajajočo porjavelost. Ima izredno udobno teksturo. Aktivne sestavine: olje Lufe (spodbuja tvorbo melanina, Bogato z omega 6, ki preprečuje izsuševanje kože) in olje Inca Inchi (bogato z omega 3, 6 in 9, zaščita kože in intenzivno negovanje). Uporaba: nanesite na obraz pod dnevno kremo ter na telo samostojno ali pred uporabo body lotiona. Z uporabo pričnite 2 tedna pred izpostavitvijo soncu in nato nadaljujte z uporabo. Ne zaščiti kože pred soncem.

SELF-TANNING GEL FACE AND BODY

Rahlo obarvan prelivajoč se gel, ki olajša nanašanje in omogoča enakomeren nanos brez puščanja sledi. Gel je nemasten, nelepljiv in hitro vpojen. Omogoča postopno porjavitev za vse kože in pusti čudovit naraven ten. Ne vsebuje zaščitnega faktorja in ne nadomešča izdelka za zaščito pred soncem.