Čistila

Active Make Up Remover

Univerzalen 100% naraven odstranjevalec ličil, ki učinkovito, a nežno odstrani ličila, vodoodporno maskaro in nečistoče iz okolja. Primeren je tudi za uporabnice s podaljšanimi trepalnicami. Že med samim čiščenjem kožo neguje in vlaži, ter ohranja njeno pH ravnovesje.

pH Balance Solution

Osnova izdelka je fiziološka raztopina, ki deluje antiseptično in izotonično. Antiseptično delovanje zagotavlja čisto površino kože. Izotonične lastnosti fiziološke raztopine ohranjajo v celicah ravnovesje tekočin, delujejo vlažilno ter preprečujejo nadaljno izgubo vlage. Visoke koncentracije pomirjujočih učinkovin d-pantenola in alantoina zmanjšujejo rdečico in delujejo na kožo blagodejno. Izdelek je še posebno priporočljiv za rozaceo in seboroični dermatitis ter ​vse tipe kož. pH izdelka: 4.7

Hydrating Cleansing Lotion

Hidratantni čistilni losjon za suho in občutljivo kožo nežno odstrani ličila, maskaro ter nečistoče iz okolja. Bogat je z antioksidanti, rastliskimi izvlečki in morsko soljo. Temeljito očisti kožo obraza, pri čemer ohranja njeno vlago ter dragocene lipidne strukture. Rezultat je mehka in gladka koža.