ULTRA - LIPID SOS SERUM

SOS serum je hranljivo negovalno olje, ki takoj pomiri občutek nelagodja na koži in vzpostavi ravnovesje. Koža postane bolj mehka in pomirjena. Pomaga pri obnovi kožne bariere s pomočjo rastlinskih matičnih celic.

NUTRITIVE REPLENISHING RICH CREAM

Hranljiva obnovitvena krema ima nežno teksturo. Kožo intenzivno nahrani, jo regenerira in ji povrne ravnovesje. Vsebuje matične celice, dragoceno arganovo olje in karitejevo maslo. Namenjena je suhim kožam.

NUTRITIVE ULTRA - RICH REPLENISHING CREAM

Hranljiva obnovitvena krema ima nežno teksturo. Kožo intenzivno nahrani, jo regenerira in ji povrne ravnovesje. Vsebuje matične celice, dragoceno arganovo olje, karitejevo maslo in čebelji vosek. Namenjena je kronično suhim kožam.

LIPID ELIXIR

Izredno bogat hranljivi serum za zelo suho kožo. Vsebuje rastlinska (riževo, jojobino) olja ter pomembne maščobne kisline, ki kožo hranijo in jo naredijo prožno. Po uporabi koža ni mastna in se ne sveti.

NUTRITIVE COMFORT CREAM

je za zelo suho kožo in poskrbi za ključno obnovitev lipidov v koži.

HYDRA - SMOOTHING MASK

Vlažilna gladilna maska, ki vsebuje hialuronsko kislino nemudoma po nanosu daje koži mehkobo. Pustimo jo delovati 15-20 min ali čez noč. Ko jo odstranimo, se elastičnost kože ponovno vzpostavi. Koža je mehkejša in na pogled mlajša. Je za vse dehidrirane kože in kot preventiva proti staranju.