Linija izdelkov

SUPERCEUTICAL

ADAPTIVE SUPERCEUTICAL FORMULAS je funkcionalna nega za vašo kožo. Linija izdelkov je za vse tiste, ki imajo posebne zahteve pri negi kože, saj z usmerjenim delovanjem popravijo vašo kožo.

ACTIVE CLEANSER

Kremasta in rahlo peneča formula z aktivnimi učinkovinami zagotavlja vlaženje, zaščito in obnovo kože. Mlečna kislina poskrbi za nežni piling, salicilna pa globinsko očisti pore.

BRIGHTENING SERUM

Posvetljevalni serum vidno poenoti neenakomeren ten. Vsebuje močne antioksidante, ki zaščitijo in obnavljajo kožo. Mlečna kislina pa poskrbi za nežni piling in spodbuja nastanek kolagena in hialuronske kisline.

RECOVERY SERUM

Serum vsebuje najmočnejše aktivne sestavine. Kožo oskrbi z encimi DNK ter vitaminom C in E. Kožo ščiti pred prostimi radikali, jo vlaži, zmanjšuje hiperpigmentacijo in spodbuja nastanek kolagena.

EYE CREME

Sanjska krema za okoli vključuje večnamensko formulo, ki ščiti najobčutljivejše dele in ima hkrati pomlajevalni učinek. Z mešanico antioksidantov in vitamina A kožo naredi bolj gladko in sijočo. Omili zabuhlost in temne kolobarje ter učvrsti in napne kožo.

MOISTURIZING CREME

Napredna formula bogata z antioksidanti zagotavlja zaščito in obnovo kože. Vsebuje napredni vlažilni kompleks.

BROAD SPECTRUM SPF 45

Patentira krema za sončenje ščiti kožo pred prostimi radikali, onesnaževanjem in sončnim sevanjem. Vsebuje komleks za zaščito pred infrardečo svetlobo, antioksidante in encime za popravilo DNK.