LINIJA IZDELKOV

NATURALLY

TTC linija izdelkov je popolnoma naravna encimska nega brez parabenov, sulfatov, mineralnih olj,.... Ima močno antioksidativno zaščito in deluje protivnetno.

NATURALLY CLEANSER

Blago, naravno čistilo, ki ne izsušuje kože. Gelasta struktura omogoča učinkovito čiščenje. Odličen vlažilni izdelek in je primeren za suho, občutljivo, dehidrirano, mastno, nečisto in aknasto kožo.

ILLUMINATION SERUM

Izdelek za korekcijo različnih tipov hiperpigmenta. Pomaga posvetliti kožo in izenačiti ten kože. Lahko ga naneste pod mineralni puder. Intenzivno vlaži in ima antioksidativno delovanje.

TIGHTENING EYE SERUM

Zelo lahek serum za občutljivo področje okrog oči, na osnovi gela. Namenjen je za zmanjšanje zabuhlosti in temnih kolobarjev. Vlaži in hladi. Bogata mešanica zaščitnih antioksidantov.

RESTORE CREAM

Pomirjujoča, lahka, vlažilna krema. Obnavlja in pomirja dehidrirano kožo. Za vse tipe kož, bogata z antioksidanti, ki nudijo odlično zaščito pred oksidativnim stresom iz okolja. Odličen izdelek za izboljšanje stanja drobnih linij in gub. Zaradi protivnetnih sestavin pa je odličen izdelek tudi za najbolj občutljive tipe kož.

LUXURIANT CREAM

Svilnato bogata, hranljiva, krema z vitaminom E in omega 6 maščobnimi kislinami. Z močnimi antioksidanti za boj proti negativnim učinkom prostih radikalov. Odlična zaščita, za vse tipe kož. Aktivne sestavine pa pomagajo zmanjšati hiperpigmentacijo,ter poenotijo polt.

NATURAL ENZYME PEEL & MASQUE

Encimski piling in maska v enem. Dvojno delovanje pomaga pri eksofoliaciji odmrlih kožnih celic, zaprtih in odprtih komedonih. Hkrati pa pomaga nahraniti, obnavljati in vlažiti.